Vivo Fotografie

 

 

 

Disclaimer Vivo Fotografie


Deze website is eigendom van Vivo Fotografie, voorheen RAVivo Fotografie. Bij het gebruik van deze website stemt u in met de disclaimer van Vivo Fotografie. Onder de website wordt verstaan, alle webpagina's waarvan de inhoud en geplaatste bestanden afkomstig zijn van Vivo Fotografie en/of de daarbij behorende domeinnamen http://www.vivofotografie.nl, http://vivofotografie.nl, Als u niet akkoord gaat met deze disclaimer verzoeken wij u deze website niet gebruiken en/of te raadplegen.

Alle foto's en andere inhoud van de website van Vivo Fotografie voorheen RAVivo Fotografie zijn auteursrechtelijke beschermd. Deze rechten berusten bij Vivo Fotografie. Dit houd in dat niets van deze websites zonder schriftelijke toestemming van Vivo Fotografie gekopieerd, gerepoduceerd, gelinkt, opgeslagen, verzonden, gedrukt, verspreid of op welke andere manier dan ook gebruikt mag worden. Indien er toch materiaal gebruikt wordt zonder schriftelijke toestemming zal Vivo Fotografie zich beroepen op het auteursrecht.

Voor gebruik van foto's, teksten en/of andere toestemmingen verzoek ik U contact met mij op te nemen.

De websites van Vivo Fotografie bevat links naar websites die door derden worden aangeboden en beheert, waarover Vivo Fotografie geen controle op uitoefent. Vivo Fotografie is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites en aanvaardt geen aanprakelijkheid voor het gebruik, informatie en/of inhoud van deze websites. Het gebruiken van links is dan ook geheel op eigen risico.

Bij de samenstelling van de inhoud van deze website is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. De mogelijkheid bestaat dat deze niet geheel correct of verouderd is. Vivo Fotografie is dan ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik van informatie welke via deze website is verkregen.

 

 

 

 

Vivo Fotografie on Facebook Vivo Fotografie on Instagram Vivo Fotografie on Twitter Vivo Fotografie on 500px

 

Foto's van Vivo Fotografie gemaakt door Richard Vivo en/of Nicole Brandwijk mogen niet zonder toestemming worden gelinkt of op wat voor andere manieren worden gebruikt. Voor gebruik en/of andere toestemmingen verzoeken wij contact met ons op te nemen.
©2006-2017 Vivo Fotografie.