Vivo Fotografie

 

 

 

Woningfotografie.

Iemand die op zoek is naar een koopwoning maakt veel gebruik van internet. Tijdens een bezoek aan de bekende woning aanbiedende websites bepaald een koper aan de hand van de vraagprijs en de gepubliceerde foto's zijn of haar verdere interesse voor een woning.

 

Een verkeerde indruk door het presenteren van niet professionele foto's is wellicht een verloren kans. Het is daarom zeer belangrijk dat woningen met goede foto's worden gepresenteerd!

Vivo Fotografie heeft een ruime ervaring in het fotograferen van bestaande en nieuwbouw woningen. Met de juiste apparatuur en een correct uitgevoerde nabewerking zorgen wij er voor dat de gefotografeerde woningen op een hoog niveau gepresenteerd kunnen worden.

Woningfotografie hoeksche waard

Onze werkwijze.
In overleg wordt er een datum op een zaterdag gepland zodat u geen vrije dage hoeft te nemen. We nemen de tijd om het gehele huis en eventuele tuinen te fotograferen. Tijdens het fotograferen hebben wij een diversiteit een flitsers bij ons zodat de woning egaal verlicht zal zijn.

woningfotograaf oud beijerland

Als het object is gefotografeerd ontvangt u een factuur van ons. Zodra het factuurbedrag is bijgeschreven starten wij direct aan de digitale nabewerking van de beste 20 foto's.

In deze nabewerking zorgen wij minimaal dat;
De foto's en alle lijnen in de foto rechtstaan, de witbalans (lees kleurechtheid) van de foto wordt gegarandeerd, eventuele vertekening van het gebruik van de groothoeklens wordt gecorrigeerd, aanwezige vlekken, spijkers en achtergebleven pluggen in muren en plafonds worden verwijderd.

professionele woningfotografie

Als de geselecteerde foto's bewerkt zijn worden ze binnen 5 werkdagen nadat het factuurbedrag is bijgeschreven in twee formaten op cd-rom aangeleverd. Doordat wij foto's aanleveren in twee formaten heeft u foto's in de hoogste resolutie geschikt voor printwerk en foto's voor woningaanbiedende websites, socialmedia etc. Indien gewenst kunnen wij ze ook in het formaat voor uw eigen website aanleveren.

Wij bieden de hierboven omschreven fotoreportage aan voor €120 inclusief BTW.

professionele woningfotograaf oud beijerland

Meer informatie of wilt u een woning fotoreportage op maat, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

U kunt op de foto's klikken om ze in een groter formaat te bekijken.

 

 

 

 

Vivo Fotografie on Facebook Vivo Fotografie on Instagram Vivo Fotografie on Twitter Vivo Fotografie on 500px

 

Foto's van Vivo Fotografie gemaakt door Richard Vivo en/of Nicole Brandwijk mogen niet zonder toestemming worden gelinkt of op wat voor andere manieren worden gebruikt. Voor gebruik en/of andere toestemmingen verzoeken wij contact met ons op te nemen.
©2006-2017 Vivo Fotografie.