https://mobirise.com/
fotografen oud beijerland

Commerciele Fotoreportages

Wij maken commerciele fotoreportages, zakelijke portretten, productfotografie, redactionele fotografie of een fotoreportage geheel naar wens voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Onder deze opdrachtgevers bevinden zich o.a Gemeentelijke instanties, Overheids instellingen, gezondheidszorg, technische bedrijven, woningmakelaars, nationale en internationale bedrijven. Bezoek deze pagina voor een overzicht van opdrachtgevers.

Foto-opdrachten die hieruit voort zijn gekomen zijn onder andere;
commerciele fotografie, productfotografie, bedrijfsreportages, fotoverslagen van bouwprojecten, interieurfotografie, personeelsportretten, groepsfoto's, openingen en/of recepties  en commerciele dronebeelden. Of een fotoreportages geheel naar wens van de klant.

We zijn in het bezit van een mobiele flitsinstallatie waardoor foto's op locatie met een juiste belichting gemaakt kunnen worden. Met oog voor details worden alle foto's zorgvuldig nabewerkt en op gewenste medium zoals op DVD, CD-rom maar veelal via WeTransfer aangeleverd.

Door vooraf duidelijke en transparante afspraken te maken, kan Vivo Fotografie ook voor u een rechtenvrije fotoreportage geheel naar uw wens maken.

Meer informatie of geheel vrijblijvend een offerte ontvangen voor een fotoreportage, neem dan contact met ons op.

productfotografie oud beijerland

FOLLOW US