Agenda en aanmelden fotografie cursus en workshops.

Gebruik het formulier om je in te schrijven voor een fotografie workshop of fotografie cursus. Geeft je meerdere personen op, vermeld dan de namen van betreffende personen bij aanvullende informatie. Is een workshop volgeboekt kan je via deze pagina je aanmelden voor de reservelijst.

Ter info mbt Covid-19 / update 18-11. 

Omdat de fotografie workshops en cursussen maanden stil hebben gelegen ben ik in oktober gestart met de fotografie cursussen die al gestart en/of al ingepland stonden af te ronden. Dit neemt veel tijd in beslag maar ik streef er naar dezelfde kwaliteit te blijven leveren en kies er voor hier de tijd voor te nemen. Daarnaast heb ik ook met oog op de corona maatregelen besloten de fotografie cursussen komende maanden nog alleen in groepen van twee personen in te plannen. Dit is voor de workshop Basiskennis Fotografie niet haalbaar en kan hier nog geen datums voor inplannen. Daarnaast blijf ik afhankelijk van de maatregelen die de regering stelt en zal deze ook respecteren.

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van de planning stuur ons dan een e-mail.

Datums en beschikbaarheid
Klik in het onderstaande menu op de workshop die je wilt doen voor de ingeplande datums en beschikbare plaatsen per workshop. Wil je meerdere personen aanmelden doe dit dan in het veld "aanvullende informatie"

Maandag 18 Januari 2021 - VOL 
Maandag 25 Januari 2021 - VOL 
Woensdag 27 Januari 2021 - nog 2 plaatsen vrij 
Woensdag 03 Februari 2021 - VOL
Woensdag 14 April 2021 - nog 2 plaatsen vrij
Maandag 19 april 2021 - nog 2 plaatsen vrij
(Vanwege coronamaatregelen max 2 personen per cursusavond. Datums zijn startdatums met een interval van twee weken voor vorvolg avonden)

00 Januari 2021 - nog 4 plaatsen vrij 
00 Januari 2021 - nog 4 plaatsen vrij
*(max 4 personen per workshop)

00 Januari 2021 - nog 2 plaatsen vrij 
00 Januari 2021 - nog 2 plaatsen vrij
(Vanwege coronamaatregelen max 2 personen per cursusavond. Datums zijn startdatums met een interval van twee weken voor vorvolg avonden)

00 Januari 2021 - (nog 5 plaatsen vrij)
00 Januari 2021 - (nog 5 plaatsen vrij)
(Januari t/m maart. Max 5 personen per workshop)

Datums voor de prive fotografie workshops
en prive fotografie cursussen worden
in overleg ingepland.

Aanmeldformulier

Voorwaarden inschrijving Workshops

Om er zeker van te zijn dat degenen die zich inschrijven voor een workshop ook de intentie hebben om te komen, vraag ik een aanbetaling van EUR 25,00. Je ontvangt na aanmelding een factuur en een betaalverzoek voor de aanbetaling. Geeft je bij inschrijving meerdere personen op, dan is de aanbetaling EUR 25,00 x aantal opgegeven personen. Ik verzoek je om de aanbetaling binnen 5 dagen over te maken.

Zodra het factuurbedrag/betaalverzoek op de rekening is bijgeschreven ontvangt je een bevestiging. Voor het resterende bedrag ontvangt je een week vooraf een factuur en een betaalverzoek. Dit factuurbedrag dient voor deelname aan de workshop op de rekening te zijn bijgeschreven. Vanwege veiligheidsredenen accepteren ik geen contant geld meer.

Annulering kan kosteloos tot 10 dagen voor de workshop en u ontvangt de aanbetaling volledig terug. Wilt je niet annuleren maar ben je onverwachts verhinderd dan zullen we in overleg je in één van de volgende workshops indelen. Bij inschrijving ga je akkoord met de voorwaarden.

Ter info; De workshops worden gegeven op de derde verdieping van het pand en er is geen lift aanwezig.

Copyright 2006/2020 Vivo Fotografie - All Rights Reserved
Mobiel: 0653250309