Web Site Maker

Fotokalenders 2019

"The Canadian Rockies" is het thema dat ik aan de fotokalender 2019 heb gekoppeld. De Canadese Rocky Mountains maken deel uit van de Noord-Amerikaanse Rocky Mountains en zijn gelegen in de Canadese provincies Alberta en British Columbia. In deze provincies bevinden zich diverse National en Provincial Parks zoals Jasper National Park, Banff National Park, Wells Gray Provincial Park, Mount Robson Provincial Park, Kootenay National Park, Yoho National Park en Galcier National Park die wij in 2018 hebben bezocht. Deze prachtige gebieden laten indrukwekkende landschappen en wildlife zien. Klik hier of op de foto om meer foto's te zien.

Voor de fotokalender heb ik gekozen om alleen landschappen uit deze gebieden te laten zien en dan veelal in combinatie met de bergen, rivieren, meren en watervallen. De foto's heb ik op mijn "eigenwijze" manier gemaakt door o.a langere sluitertijden te gebruiken en/of afwijkende standpunten in te nemen. Ook heb ik tijdens het fotograferen diverse filters op mijn lenzen gebruikt om bepaalde (surrealistische) effecten te bereiken. De maandkalender in A4 formaat heeft een frontblad waar een foto op staat en de maandbladen zijn ook voorzien van landschapsfoto's. De fotokalender heeft een ringband met daarin een systeem waardoor de kalender makkelijk opgehangen kan worden.

De fotokalenders kosten €24,95 inclusief verzendkosten en zijn te bestellen door onderstaand formulier in te vullen. Aan de hand hiervan ontvangt u een factuur of een betaalverzoek en zodra het bedrag is bijgeschreven sturen wij de kalender op. Wilt u de fotokalender naar een ander adres laten versturen kunt u dit bij "Aanvullende informatie" invullen.

Wilt u een kalender in een grotere afmeting? Geen probleem want de foto's hebben een zeer hoge resolutie zodat wij fotokalenders kunnen laten printen zo groot als u het wilt. Neem hiervoor contact met ons en wij zullen u een prijsopgaaf aanbieden aan de hand van uw wens.

 

Aanvullende informatie

FOLLOW US