Web Site Maker

Fotokalender 2020

Animals and Birds is het thema dat ik aan de fotokalender 2020 heb gekoppeld. De foto's van de dieren en vogels zijn gemaakt in Nederland, Amerika, Canada, Duitsland en België. Zonder het direct te verklappen; In de kalander staan ook foto's die voor publicatie zijn gebruikt door National Geographic.

De maandkalender is net als voorgaande editie in (liggend) A4 formaat en heeft een frontblad waar een foto op staat en de maandbladen zijn voorzien van dieren of vogelsfoto's. De fotokalender heeft een ringband met daarin een systeem waardoor de kalender makkelijk opgehangen kan worden. De kalender die is afgebeeld is een voorbeeld net als de foto's die er momenteel op staan. Indien gewenst klik je op de foto voor voor een grotere weergave van de kalander.

De fotokalenders kosten €24,95 inclusief verzendkosten en zijn te bestellen door onderstaand formulier in te vullen. Aan de hand hiervan ontvangt u een factuur en indien gewenst een betaalverzoek en zodra het factuurbedrag is bijgeschreven sturen wij de kalender op. Wilt u de fotokalender naar een ander adres laten versturen kunt u dit bij "Aanvullende informatie" invullen.

*De kalanders worden in november gedrukt en wij zullen ze vanaf midden decmber 2019 versturen.

Aanvullende informatie

FOLLOW US