Mobirise

Referenties Modelfotografie

Ik vind het leuk om met mensen samen te werken. Belangrijk tijdens fotoshoots vind ik ieder geval, dat iedereen het naar zijn zin heeft. Dan bereiken we vanzelf wel het beste resultaat en kunnen we op alle fronten terug kijken naar een geslaagde dag. Hebben we samengewerkt en wil jij hier een bijdrage leveren, schrijf dan een stukje en mail die naar me!

Richard is een fijne rustige en een goede fotograaf. Hij geeft duidelijke aanwijzingen en legt alles goed uit. Hierdoor heb ik nu prachtige foto's van hem mogen ontvangen. Heel tevreden!  

De samenwerking met Richard verliep erg soepel! Ik voelde me erg welkom en er was een ontspannen sfeer. Richard is een professionele fotograaf, alles ging in overleg, waardoor we tot mooie resultaten zijn gekomen! Ik kom graag nog eens terug! 

Onlangs mijn tweede shoot met Richard gehad, net als de eerste keer ontzettend leuk en gezellig. Richard geeft goede aanwijzingen, let op details en staat daarnaast open voor nieuwe ideeën. Er worden vooraf goede afspraken gemaakt over de shoot, het aantal geleverde foto's en de duur van nabewerking. Wederom weer erg tevreden en hopelijk volgen er meer shoots! 

Mijn shoot met Richard heeft mij weer veel ervaring opgeleverd. Hij heeft mij goed geholpen door aanwijzingen te geven en hij was erg relaxed in omgang, vond veel goed en gaf je genoeg de ruimte om even pauze te nemen. Ik heb een fijne ervaring met hem en hoop nog eens een shoot bij hem te kunnen doen! 

Ik heb een hele fijne samenwerking gehad met Richard!! Ik voel mij heel erg op mijn gemak bij hem. Hij houd rekening met iedereen die bij de fotoshoot betrokken is. Je kan van alles zeggen tegen hem, je hoeft je niet in te houden. Hij vraagt aan iedereen of ze nog een idee hebben om bij de fotoshoot erbij te doen, en zorgt ervoor dat iedereen tevreden is met het resultaat! Zeker voor herhaling vatbaar!!

Richard reageerde op een oproep die ik plaatste op een facebook-site. Ik kreeg behoorlijk wat reacties maar koos uiteindelijk voor Richard omdat ik zijn stijl erg mooi vind. Ik ben achteraf heel blij dat ik dat gedaan heb. Ook al waren er fotografen in de buurt van mijn woonplaats, ik besloot naar Oud-Beijerland te rijden. Na een eerste kennismaking en een gezellige babbel zijn we begonnen met werken. Tussendoor werden mij de foto's op het toestel getoond en ik werd elke minuut meer blij! Ik had niet beter kunnen kiezen! Dank voor de geweldige shoot Richard. Ik kan iedereen aanbevelen een samenwerking met jou aan te gaan.

Er stond een oproep bij Sandra Schram (Makeup Match) voor een Valentijns shoot in samenwerking met Richard Vivo. Ik had me meteen aangeboden, want ik had al een klein beetje research gedaan naar zijn fotografie kunsten. En die waren heel goed. Goede kwaliteit, en veel variatie. De dag zelf was een hele fijne sfeer, leerde elkaar een beetje kennen en het klikte goed. Sandra Schram (mua) kende ik al dus had er alle vertrouwen in. De dag verliep sneller dan gedacht omdat we het erg naar ons zin hadden. Ik kwam binnen in een nette studio, alles was aanwezig om deze dag succesvol te maken. We wisselde ideeen uit en zo kwam het thema tot stand. Ik ben erg tevreden met het eindresultaat, en ik hoop jullie allemaal ook!

Ik heb een super leuke samenwerking gehad met Richard en Eszter van der Feest (mua). Het klikte gelijk waardoor de sfeer heel comfortabel was. We hebben alles goed overlegd en veel lol gehad. De studio vind ik ook erg mooi! Een hele fijne mooie plek waar je veel verschillende shoots kan uitwerken. We hebben twee hele verschillende stijlen geshoot wat erg goed is uitgepakt. Ik ben erg blij met het resultaat en hoop zeker nog vaker te mogen samenwerken met Richard.

Een eerste samenwerking is altijd spannend, maar ik voelde me gelijk welkom bij Richard. Ik vind Richard en professionele fotograaf vol ideen. En ruimte voor de ideeen van zowel model als mua. Met prachtige foto's als eind resultaat. Ik vind het een fijne samenwerking met duidelijke afspraken en ik hoop in de toekomst nog vaker samen te kunnen werken.

Alweer een paar jaar geleden was ik als onervaren makeup artist op zoek naar samenwerkingen. Ik kwam net van school en stond ongeduldig te springen om meer praktijk ervaringen op te doen en mijn portfolio uit te breiden. En hoe cheesy het ook klinkt: Wat heb ik geluk gehad dat ik in contact kwam met Richard Vivo! Al vanaf de eerste ontmoeting word ik altijd heel erg enthousiast ontvangen. De deur zwaait open en daar staat Richard elke keer weer met een brede glimlach. Richard is een heel warm, oprecht , intelligent persoon en heeft een gezonde dosis humor. En vooral die humor wil nog wel eens voor de meeste hilarische foto's zorgen. Daarnaast toont hij elke keer weer veel interesse waardoor ik merk dat samenwerkingen heel soepel verlopen. Richard heeft mij door de jaren heen laten zien dat hij een fotograaf is die tot het uiterste gaat om resultaten af te leveren. Opvallend vind ik vooral dat het bij Richard niet alleen draait om het perfecte plaatje maar ook zeker om een leuke dag. En als ik even eerlijk mag zijn ;) helaas vind niet elke fotograaf het plezier van model, stylist en makeup artist belangrijk.....

Voorafgaand aan een fotoshoot is er altijd helder en open contact tussen alle personen die meewerken aan de fotoshoot, veelal op initiatief van Richard zelf. Zeker met nieuwe samenwerkingen kan het soms moeilijk zijn om goede en betrouwbare indruk mee te geven. Ik zie dat Richard dit stukje heel serieus neemt en hier ook veel aandacht aan schenkt. Eenmaal in de studio werpt dit dan ook zijn vruchten af. De tijd vliegt voorbij en voor ik het weet sta ik weer buiten en kijk ik alweer uit naar een volgende samenwerking. Daarnaast Richard heeft me ontzettend veel ruimte gegeven om te groeien als makeup artist, en nu richt ik me even tot jou Richard, waar ik je altijd heel dankbaar voor zal zijn! Hij waardeerde keer op keer mijn inbreng. En mocht mijn inbreng niet goed overkomen (dit gebeurde natuurlijk zelden ;)) besprak hij dit op een respectvolle manier waarbij hij ook toelichtte waarom het niet werkte. Uit ervaring kan ik helaas vertellen dat niet iedere fotograaf netjes de fotos aflevert binnen de afgesproken termijn, maar bij Richard had ik ze meestal sneller dan verwacht. En het resultaat ik kan Richard nog meer de hemel in gaan prijzen. En dat ga ik dus ook doen. Het zijn stuk voor stuk pareltjes. Ik ben er ontzettend trots op! Mede door de enorme inbreng van Richard heb ik een prachtig portfolio kunnen opbouwen en even reclame voor mezelf (!), neem vooral eens een kijkje op www.makeupmatch.nl om deze te bewonderen.  

Als je de kans krijgt om met Richard samen te werken, zou ik je adviseren om direct een datum in te plannen! Voor je het weet heb je er weer een leuke dag opzitten, ben je een positieve ervaring rijker en sta je te trappelen om een nieuwe samenwerking. Liefs Sandra van Makeup Match.

Samenwerking met Richard was super! Heel georganiseerd waardoor misverstanden er niet waren. Georganiseerd te werk gaan ontbreekt vaak bij sommige fotografen. Op de shoot een leuke en gezellige sfeer. Al met al; het was top!

Ik vond Richard erg professioneel en gemakkelijk in de omgang. Ik voelde mij erg op mijn gemak tijdens onze samenwerking. Richard communiceerd goed en kwam al zijn afspraken na. Ik vond het een zeer leuke ervaring om met Richard samen te werken.

Ik werkte in het najaar van 2015 voor de eerste keer samen met Richard Vivo. Ik ben als model aangenaam ontvangen en voelde me meteen gerustgesteld dat ik terecht was gekomen bij een gepassioneerd fotograaf/artiest. Zeer vlotte, professionele samenwerking volgens duidelijke afspraken. Prachtige studio. Ik hoop in de toekomst nog samen te werken!

Superleuke shoots gehad en heel sympathieke lieve fotograaf!!! Steeds in samenwerking met een TOP make-up artieste (Makeup Match)!!! Zeer tevreden met de resultaten nadien, wat bovendien nog een mooie publicatie in ZOOM magazine heeft opgeleverd!!!

www.kellyvanhoorde-bookings.com

Ik heb een aantal keer als visagiste met Richard mogen samenwerken bij fotoshoots. Richard kenmerkt zich als fotograaf door zijn professionele houding, creativiteit en goede voorbereiding. Daarnaast is het een erg fijn persoon, die sociaal en meedenkend is in de samenwerking. Zowel voor mij als visagiste als de modellen was dit elke keer weer een prettige ervaring. Daarom kan ik ieder aanraden om met Richard samen te werken, dit zal gegarandeerd leiden tot een tevreden resultaat. 

Ik heb al een aantal tfp shoots gedaan met Richard en ook nog een betaalde opdracht (bij Foto Klein te Barendrecht ism Gustav Kiburg). Ik kan alleen vol lof spreken over Richard. Naast zijn ervaring en inzicht met o.a modelfotografie en zijn humor is het heerlijk om met hem te werken. Hij werkt vanuit z'n studio waar je van alle gemakken bent voorzien. De shoot zelf gaat in een lekker tempo door, niet overhaast maar wel zodanig dat hij veel mooie plaatjes kan schieten. Toen had ik nog mijn eerste betaalde opdracht binnengehaald dankzij Ries :) Het was een hele leuke ervaring en ik ben blij dat ik die met hem heb kunnen delen. Kortom Ries: je bent een topper, ga zo door en we gaan zeker weer een keer samenwerken. Voor modellen, mua's, en stylisten die op zoek zijn naar een samenwerking: bij Richard zit je goed. 

Ik heb nu een aantal keren geshoot met Richard. Het was een fantastische samenwerking. Je werd op je gemak gesteld en er werd ruim de tijd genomen voor je. De uiteindelijke foto's waren echt precies zoals ik ze had voorgesteld en sommige zelfs nog beter! Ik wil er zeker nog een aantal keer shooten! Liefs Naomi.

Ik ben Mary Sharoyan, een professioneel freelance make-up artist. Samen met Richard heb ik een aantal opdrachten uitgevoerd op TFP basis. De fotoshoots met Richard zijn altijd een feest. Je voelt je dan ook meteen op je gemak bij hem en de omgeving hebben een sfeer van vertrouwen, erg prettig. Ik vindt het leuk om verschillende soorten opdrachten van beauty tot high-fashion en extreem uit te voeren. Dit maakt het werk voor mij, als MUA interessant en uitdagend. Het fijne met Richard is dat hij snel aanvoelt welk beeld ik voor ogen heb en geeft zelf ook veel tips en aanwijzingen. Als MUA heb ik zelf ook veel creatieve ideeën. Nadat ik de visagie heb aangebracht blijf ik altijd bij Richard en geef ik mijn ideeën en tips voor verschillende poses. Richard vind dit altijd goed en ik merk nooit dat hij dit als vervelend ervaart. Het voelt dan ook echt als teamwork. Ik kan dan ook met veel plezier terugkijken naar de dagen waarop ik samen met Richard en de modellen een fotosessie had. Wij hadden allemaal een bijdrage in het eindresultaat en vormden een hecht team. Ik kijk dan ook weer met veel plezier uit naar onze volgende opdracht.

Ik heb een ontzettende leuke samenwerking gehad met Richard en Sandra Schram/Makeup Match (Mua). Het was mijn eerste fotoshoot met Richard. Met Sandra had ik wel al samen gewerkt. In de studio aangekomen werd er de tijd voor mij genomen en alles goed duidelijk uitgelegd en hebben we een poosje gezellig zitten kletsen waardoor ik me al snel op mijn gemak voelde. Tijdens de visagie en fotoshoot de grootste lol gehad. Richard is een hele vriendelijke, professionele, gezellige en gastvrije fotograaf waar je je gelijk op je gemak voelt. Trots op het eindresultaat en ik zou er dan ook zeker voor open staan om in de toekomst nog een keer samen te werken.

FOLLOW US