mobirise.com
workshop studiofotografie zuid holland

Workshop Studiolicht II

De workshop Studiolicht II is een vervolg op de workshop basiskennis Studiofotografie. Tijdens deze praktijkgerichte workshop gaan we verschillende studiolicht technieken uitleggen en toepassen.

Zo wordt er tijdens workshop gewerkt met een beautydish, verschillende softboxen, octabox, beautydish en andere lichtvormers/reflectoren. Dit doen we in verschillende lichtopstellingen waarbij tot 5 lichtbronnen kunnen gaan gebruiken. Zo kunnen we een grote diversiteit aan accent en achtergrondbelichting laten zien en gebruiken. De veel gestelde vraag; "hoe krijg ik een witte achtergrond" komt ook aan bod.

workshop portretfotografie Zuid Holland

Tijdens de gehele workshop is er een ervaren model en professioneel visagiste aanwezig. Het model zal zich verschillende keren verkleden en maken wij als groep gebruik van deze tijd om foto's te bespreken en vragen te beantwoorden.

De duur van de workshop is 1 dag van 10.00u tot 16.00u.
De workshops worden gegeven in de fotostudio te Oud-Beijerland (Hoeksche Waard, Zuid-Holland).

Prijs per persoon: EUR 125,00 (incl. BTW) en is inclusief naslagwerk, lunch en koffie/thee/frisdrank.

De groep bestaat uit maximaal vijf personen, zodat er voor iedereen genoeg tijd is om met het model te werken. De minimaal aantal deelnemers is 3 personen, dus de workshop gaat vrijwel altijd door.

Ook deelnemen aan een workshop, ga dan naar deze pagina om de agenda te bekijken en/of je in te schrijven.

FOLLOW US