Web Creator
Vivo Fotografie

Workshop Basiskennis Fotografie

De workshop Basiskennis Fotografie is voor iedereen die een digitale spiegelreflex camera, systeem camera, hybride of bridge camera heeft en deze nog niet optimaal weet te gebruiken. Je weet onder andere niet hoe je op de manual stand "M" moet fotograferen of je gebruikt de camera nog steeds in de volledig automatische standen.

Soms gaat dit goed, maar vaak gaat het fout en wordt het tijd de camera optimaal te gaan gebruiken. Wil je meer over de mogelijkheden en instellingen van je camera weten en hoe je dit in de praktijk kan toepassen.

Dan is deze workshop basiskennis fotografie precies wat je zoekt. Na de workshop weet je hoe niet alleen waar de belangrijkste functies voor zijn, maar ook hoe en wanneer je ze toe moet passen.

In deze workshop worden de basisbegrippen uit de (digitale) fotografie behandeld. De onderdelen die we tijdens de workshop bespreken zijn onder andere;

* Diafragma - de scherpte/diepte in een foto,
* Sluitertijd - wel of geen beweging in een foto,
* ISO waarden - de lichtgevoeligheid van de sensor,
* Belichting - correcte belichting, over en onderbelichting,
* Histogram - meer duidelijkheid over belichting,
* Witbalans - voorkom verkeerde kleurtinten,
* Scherpstellen - zorgen dat de foto op het juiste punt scherp is,
* Compositie - beeld opbouw van de foto's.

De duur van de workshop is 1 dag van 10.00u tot 16.00u. De fotografie workshops worden gegeven in de fotostudio in Oud-Beijerland (Hoeksche Waard, Zuid-Holland).

Prijs per persoon: EUR 85,00 (incl. BTW) en is inclusief naslagwerk, lunch en koffie/thee/frisdrank. Schrijf je 2 personen of meer in krijgen jullie 10% korting op de betreffende workshop.

De groep bestaat uit maximaal vijf personen, zodat er veel persoonlijke aandacht is. De minimaal aantal deelnemers is 3 personen, dus een workshop gaat vrijwel altijd door.

Ook deelnemen aan een workshop, ga dan naar deze pagina om de agenda te bekijken en/of je in te schrijven. 

FOLLOW US