Vivo Fotografie

 

 

 

Richard Vivo

In 1969 geboren te Rotterdam. Een geweldige stad, waar ik vanaf mijn 15e met een analoge camera doorheen trok om van alles te fotograferen.

Mijn aandacht ging vooral uit naar stadse omgevingen, havens, nachtfotografie en alles wat deze wereldstad te bieden heeft. De hobby en passie voor fotografie zette ik later bij diverse werkgevers voort, ondanks dat het toen mijn werk niet was. Maar als er wat te fotograferen is, dan pak ik het graag aan.

Vanwege de overstap van analoog naar digitale fotografie heb ik besloten om de fotovakschool te doen. Daar word ik ook nog eens besmet met studiofotografie. Vrijwel gelijktijdig krijg ik de mogelijkheid om een ruimte te huren, waar ik zelfstandig kan starten met studiofotografie.

Niet veel later word ik door instanties en bedrijven benaderd met de vraag of ik voor hen fotoreportages wil maken.

Het is juni 2008 en ik schrijf me in bij de Kamer van Koophandel. Eerste instantie als RAVivo Fotografie, maar omdat die naam niet lekker bekt, heb ik deze later naar Vivo Fotografie gewijzigd.

De grote diversiteit aan bedrijven waarvoor ik fotoreportages mag maken, geeft mij en Vivo Fotografie een enorme boost. De eerder opgedane ervaringen komen hierbij goed van pas.

Inmiddels geef ik ook diverse fotografie workshops voor bedrijven. Later ben ik ook workshops gaan organiseren voor particulieren. Omdat ik iedereen voldoende aandacht wil geven, bied ik de workshops aan kleine gezelschappen aan. Leuke dagen, hier nemen mensen aan deel met dezelfde passie.

Ondanks het steeds meer “zakelijke karakter”, blijft fotografie voor mij nog steeds een hobby. Zo houd ik met ook veel bezig met modelfotografie, veelal in m’n studio, die sinds 2011 in Oud-Beijerland (Hoeksche Waard, Zuid-Holland) te vinden is.

Daarnaast trek ik er graag op uit met mijn partner Nicole om "ergens" foto's te gaan maken.

Bedankt voor je interesse en voor het bezoeken van de website en wellicht gaan we elkaar nog eens ontmoeten!

Groet Richard Vivo

 

Over Richard Vivo


Vivo Fotografie on Facebook Vivo Fotografie on Instagram Vivo Fotografie on Twitter Vivo Fotografie on 500px

 

Geen van de foto's op de website mogen zonder toestemming worden gelinkt of op wat voor andere manieren worden gebruikt.
Voor gebruik en/of andere toestemmingen verzoeken wij contact met ons op te nemen.
©2006-2017 Vivo Fotografie